Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Nem csak a karácsonyi kivilágítás miatt érdemes Szegeden fényképezni - fotó

A Szent István téri víztorony a fotósok egyik kedvenc témája Szegeden. Nem is kérdés, miért. És most egy újabb gyöngyszem bizonyítja, miért is érdemes fotózni. Évszaktól függetlenül.
Igazán lenyűgöző felvételt kaptunk olvasónktól, aki a Szent István téri víztornyot örökítette meg a naplementében. A színskála szinte minden színében pompázó kép újra tanúsítja, miért hálás téma a Szent István tér, és miért a fotósok egyik kedvenc helye.
Fotó: Tudósító | Elekes Krisztián
Fotó: Tudósító | Elekes Krisztián
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtaláltuk a Black Friday legjobb ajánlatát - és ez nem átverés!

Megtaláltuk a Black Friday legjobb ajánlatát - és ez nem átverés!
Ennél jobb ajánlattal aligha találkozhattunk Fekete Pénteken. Bár óva intenek minket az… Tovább olvasom