Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

Önök megtalálják ezen a képen a csatorna lefolyóját? - kérdeztük, de közben meglett

Az első lépések megtörténtek a csapadékvíz gyűjtése felé - jelezte olvasónk. Egész évben nem tisztították a lefolyót, el is tömődött: ott biztosan megáll majd a víz.

"Nincs már meg az első vízgyűjtő.  Először csak egy kis lyuk volt, ma pedig arra járva azt láttam, hogy teljesen kilátszik a csatornarács, azt nem mondanám, hogy tiszta a környék, de, ha esne, lefolyna. Azt nem mondanám, hogy elkapkodták, de szerencsére nem esett" - írta Börcsök Sándor, észrevéve, hogy megtisztították az eltömődött lefolyót.

Fotók: olvasó-tudósító/Börcsök Sándor

Korábban írtuk:
"Olvasom a Délmagyarban, hogy nagyjaink ott a torony alatt, előrelátóan gyűjteni akarják a csapadékvizet.  Már az első lépések meg is történtek, az új híd alatt a Tárogató utca elején az egész évben nem tisztított utca eső lefolyója eltömődött, de vastagon, a járdával egy magasságban" - írta olvasó-tudósítónk, Börcsök Sándor. 

"Ez azt fogja eredményezni, hogy már kisebb eső esetén, megint fél méteres vagy nagyobb vízmennyiség gyűlik össze, mint múlt évben is, csak a bátrabb autósok mertek rajta átgázolni. Nemhogy nem látszik ki a csatornarács, de meg se lehet állapítani, hol lehet" - folytatta olvasónk, aki fotót is mellékelt, és jelezte: valahol  kb. 1,5 m-re lehet a csatorna szája. Ennek örültünk, mert mi nem találtuk volna meg a képen. Valóban eltömődött.
Legyen Ön is a tudósítónk!

A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lovaskocsin szállították a koporsót a Szabadkai úton, majd összevesztek - fotó

Lovaskocsin szállították a koporsót a Szabadkai úton, majd összevesztek - fotó
Egy temetésre induló család vitatkozott össze a Szabadkai úti vasúti átkelő után. A forgalom… Tovább olvasom