Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Parkolásból: elégtelen

Ha már nincs hely a parkolóban, miért ne hagyjuk autónkat a járdán - gondolta a képen látható fekete gépjármű tulajdonosa. Jani rávilágított a lényegre. Ehhez mi sem tudunk többet hozzátenni.
Fotó: Tudósító | Jani
Fotó: Tudósító | Jani
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket - mutatjuk, mire jó békeidőben a nyílvessző

A magyarok nyilaitól ments meg, Uram, minket - mutatjuk, mire jó békeidőben a nyílvessző
A nyílvessző nem csak arra jó, hogy lelőjük ellenségeinket, vagy az almát a fiunk fejéről. Ezt… Tovább olvasom