Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Riviéra lett a rakpartból, a Laposból meg mocsár - nézegessen áradós képeket!

A hétvégén még jó idő volt - bár hideg most sincs -, a Tisza hullámai félig elfoglalták a rakpartot, és ez sokaknak tetszett. A Laposon is a víz az úr - arra jártunk, fotóztunk.
Úgy nyaldosták a hullámok a 25 fok feletti napsütéses időben a rakpartot, hogy a tengerparton érezhették magukat a szegediek. A Laposon is alakul az ártéri hangulat. Kattintsák végig galériánkat!
 
Riviéra lett a rakpartból, a Laposból meg mocsár - GALÉRIA. Fotó: Farkas Judit

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A parkolóautomatákat is elérte a költészet napja: megköszönték a napsugárnak - fotó

A parkolóautomatákat is elérte a költészet napja: megköszönték a napsugárnak - fotó
A magyar költészet napján ellepték a várost az idézetek. Jutott a parkolóautomatára is. De csak… Tovább olvasom