Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Rókanagyhatalom lett Szeged - már a ligetben is flangál egy ravaszdi - Fotó

Újszeged állati népességében a kóbor bárány és fekete kecske után egy róka is helyet kapott.
Május elején egy szabadon kószáló bárány volt a sztár Újszegeden, akinek a legjobb barátja egy argentin dog volt, majd egy fekete, nyakörves kecske flangált szabadon. Szegeden már előfordult ugyan, hogy láttak néhányan rókát (ezekről ITT és ITT  olvashat), de ezúttal az épülő ligetben kószált az urbanizált ravaszdi fényes nappal. Bajzáné Somogyi Ágnes, akinek a képet köszönhetjük, elmondta, hogy meglepődött, hogy rókát lát a város ezen részén.
 
Fotó: Bajzáné Somogyi Ágnes
Fotó: Bajzáné Somogyi Ágnes


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó szaladt egymásba a sportcsarnok előtti kanyarodó sávban

Két autó szaladt egymásba a sportcsarnok előtti kanyarodó sávban
A helyszínelés ideje alatt a jobbra, Szőreg felé kanyarodó sávot nem lehetett használni. Tovább olvasom