Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Suttyó parkolóink a hóban sem tétlenkednek

Büntetést hoz majd a Jézuska.
Egy fantasztikus parkolás a Napfény Park parkolójában - írta olvasó-tudósítónk, Orovicza Tamás, aki fotókat is mellékelt, nehogy kimaradjunk az élményből. Ezért nem dicsérnék meg az angyalkák - kresz-tankönyvet hoz majd a Jézuska is. Vagy büntetést.
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lusta gyermekét húzni a szánkón? Mutatjuk a szegedi megoldást, kell hozzá egy drón is - videó

Lusta gyermekét húzni a szánkón? Mutatjuk a szegedi megoldást, kell hozzá egy drón is - videó
Petrács Alex már sok szép felvétellel megörvendeztette olvasóinkat. Most jó tanácsot ad lusta… Tovább olvasom