Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Szeged most is a napfény városa, íme a bizonyíték - Fotó

Bármilyen szürke legyen is az ég, ha ezt észreveszik, garantáltan jobb kedvük lesz.
Igaz, szürke az idő és jönnek a mínuszok, de Szeged a napfény városa marad. A Dugonics teret valaki ezekkel a matricákkal ragasztotta körbe, ezzel nemcsak bebizonyította, hogy a Dugonics téren mindig süt a nap, hanem mosolyt csal azok arcára, akik felkapják a fejüket a sárga matricára.
 
Szürke időben is napsütötte a Dugonics tér
Szürke időben is napsütötte a Dugonics tér
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez 2018 legviccesebb hirdetése: nyanyaszagú parfüm eladó, és mindjárt három is! - Fotó

Ez 2018 legviccesebb hirdetése: nyanyaszagú parfüm eladó, és mindjárt három is! - Fotó
Amikor valakinek annyira nem tetszik valami, hogy el akarja adni, de még akkor sem rejti véka alá,… Tovább olvasom