Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Szegedet is elérte a havazás - galéria, videó

Bár egy hónappal korábban valószínűleg jobban örültünk volna neki, de január közepén Szegeden is havazik.
Hétfőn délelőtt kezdődött a havazás Szegeden és környékén: eleinte csak "igen kis mértékben", azonban dél körül egyre nagyobb pelyhekben érkezett a csapadék. A hó egyelőre nem marad meg a legtöbb helyen, de ahogy reggeli időjárás-előrejelzésünkben jeleztük, az Időkép két centi havat jósolt a térségre.
Így érkezett meg újra Szegedre a havazás. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


Nos, ha valóban leesik ennyi hó, akkor az éjszakai mínusz öt fok következtében akár fehér tájra is ébredhetünk kedden reggelre - de ez persze még a délután időjárási eseményeitől is függ.

Így havazott Szegeden hétfőn délben!Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén sem megy úgy a parkolás, ahogy kellene

Idén sem megy úgy a parkolás, ahogy kellene
A lustaság 2018-ban is nagy úr olvasónk szerint. A Diófánál örökítette meg ezt a kevéssé szabályosan… Tovább olvasom