Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Szegedi cetlik: Elégedetlen a tévéműsorral, üzent az oszlopon

Látott egy vicces vagy éppen érdekes feliratot, üzenetet, falfirkát? Mi is sokat találtunk, de nem eleget. Ha talál valamit, küldje el nekünk!
Az ismeretlen szegedi polgár elégedetlen a tévéműsorral, ezért másokat is arra biztat: ne vegyenek tévét. Mindezt egy villanyoszlopon.
 
Szegedi cetlik: olvasóink is hozzáteszik a magukét - GALÉRIA

Egy újabb adalék az alvó kisbabákhoz és a becsöngető felnőttekhez: a szülők arca bánja, ha felverik az utódot.
 
Szegedi cetlik: olvasóink is hozzáteszik a magukét - GALÉRIA
A csecsemőt, kisgyereket nevelő szülőknek nem kell bemutatni, mennyire sarkalatos pont a gyerek és a család életében az alvás. Ezt nem mindenki érti - a leragasztott csengőt viszont nem lehet félreérteni. Ahogy a kapura kihelyezett figyelemfelkeltő feliratot sem.
Szegedi cetlik: olvasóink is hozzáteszik a magukét - GALÉRIA

Korábban írtuk:
Létezik egy facebook oldal Pesti cetlik néven, ahová a lépcsőházi üzenetváltásokat, utcai feliratokat, cetliket várták a fővárosból. Ugyanez jutott eszünkbe, csak szegedi verzióban. Kollégánk éveken át gyűjtögette a vicces, érdekes, szokatlan vagy ötletes üzeneteket, feliratokat, falfirkákat: összeraktunk Szeged üzeneteiből egy galériát. Ha talál hasonlót a városban járva, küldje el nekünk a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre, vagy várjuk kommentben a Facebook-poszt alá! Gyűljenek a szegedi cetlik!
Szegedi cetlik: olvasóink is hozzáteszik a magukét - GALÉRIA. Fotó: olvasó-tudósító
 
Szegedi cetlik: üzen a város - GALÉRIA. Fotó: Farkas Judit

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagykörút nem kutyavécé, és ezt fotók is bizonyítják

A nagykörút nem kutyavécé, és ezt fotók is bizonyítják
Állandó probléma egy nagyvárosban a kutyák végterméke, nincs ez másképpen Szegeden sem. Most éppen a… Tovább olvasom