Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Szegedi játszótéren csapott le a kakifantom - fotók

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Olvasó-tudósítónk kétéves kislánya ma nem csúszdázott - legalábbis nem ezen a játszótéren. Vigyázat, gusztustalan fotók!
A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit KFT. ügyvezető igazgatója levélben tájékoztatta lapunkat, hogy már a tudósítás megjelenésének időpontjában nem volt ott a szennyeződés. Azt a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit KFT. munkatársai észlelték és eltkarították.

"Tegnap a Balatoni utcai játszótérre mentünk a gyerekekkel. Két éves kislányom imád csúszdázni, azonban át kellett mennünk másik játszótérre, mivel a csúszda tiszta fekália volt. Felháborítónak tartom, hogy lehetnek ilyen elvetemültek az emberek, illetve, hogy azt a kevés játszóteret, ami van, miért nem lehet tisztán tartani. Baktóból járunk át ide, mivel ott nincs normális játszótér. Ezt is nagyon hiányoljuk..." - írta egy anyuka, akit nagyon kellemetlen meglepetés ért. Mi már sokat láttunk, de sosem gondoltuk volna, hogy pont a csúszdát fogja valaki nyilvános vécének használni.


 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egzotikus útfelújítási szokások Szegeden: körbeaszfaltozták a bicikliket

Egzotikus útfelújítási szokások Szegeden: körbeaszfaltozták a bicikliket
A Kígyó és a Kiss Menyhért utca sarkán aszfaltoztak - na de hogyan? Nézzék meg Önök is! Tovább olvasom