Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Szelektív hulladékgyűjtés - rosszul csinálod! Nem kicsit, nagyon.

Egyesek továbbra is félreértik a szelektív hulladékgyűjtés lényegét - legalábbis erre mutat olvasónk fotója az újszegedi szelektív hulladékgyűjtőről. Még karácsonyfát is látni rajta.
Büszke lehet magára mindenki, aki ide borította a nem idevaló szemetét - állapítottuk meg, persze nem komolyan, amikor megláttuk olvasónk, Szibél fotóját az újszegedi szelektív hulladékgyűjtőről. Nem először írunk a szelektív gyűjtőknél uralkodó áldatlan állapotokról, és úgy tűnik, mindenki felháborodik rajta, csak azok nem, akiket érintene az ügy. Tényleg ennyire nehéz értelmezni a szelektív gyűjtés lényegét? Vagy csak arról van szó, hogy tojnak rá, hol hever a retek, csak ne az ő kertjükben gyűljön? A Föld napja alkalmából gondolkodhatnának egy kicsit a hétvégén. Esetleg elmehetnének szemetet szedni.
 
Ha ezt a sok szemetet mind szétszórnánk azok udvarában, akik idehordták, félreállna a szájuk. Fotó: olvasó-tudósító/Szibél


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyen van, de nem az, amire gondolnánk - nézzék csak meg közelebbről ezt a szegedi táblát!

Ingyen van, de nem az, amire gondolnánk - nézzék csak meg közelebbről ezt a szegedi táblát!
A vasútállomás közelében találtuk ezt a trükkös megállítótáblát. Ingyen sör - vagy valami más? Tovább olvasom