Délmagyar logó

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 33°C Még több cikk.

Szétnéztél Riska, mehetünk? - tehén a Lada hátsó ülésén a röszkei úton

Azt nem tudjuk, mennyit utazhatott a karaván ebben a formában, de bizonyára meglepődtek a jármű mögött haladók.
Hangozhatott el a címben feltett kérdés abban az autóban, amit a régi 5-ös úton, Röszkéről Szeged felé haladva fotóztak le. Hogy az állatot mivel tudták rávenni arra, hogy a Lada hátsó ülésén kellene "helyet foglalni", azt nem tudjuk, minden esetre ebben a március végi, szokatlanul csípős időben a boci is jobban járt, hogy egy zárt helyen utazhatott.
Fotó: Losonczi Viktor / Facebook - Szegeden láttalak
Fotó: Losonczi Viktor / Facebook - Szegeden láttalak


Úgy tűnik, a tehén állóhelyet választotta az utazásra, pedig a képből ítélve nyugodtan le is ülhetett, vagyis fekhetett volna, így persze volt egy plusz segítség a sofőrnek, hogy mi a helyzet a kocsi mögött az úton.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új tudósítói mintaoldal

Új tudósítói mintaoldal
Az éjszakai szegedi rakpart látványa a dómmal, a Tiszát átszelő hidakkal sok fotós fantáziáját… Tovább olvasom