Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Szilánkosra tört deszka a mászókán, repedt csúszda: gyorsan kijavították a Mátyás téri játszótér játékait - fotók

A famászóka kicsiknek való részén, a feljárón eltört egy deszka - de nem akárhogyan, ehhez erőlködni kellett. Nem húsz kilós lehetett a tettes. A nagy csúszdán meg találtunk két repedést - írtuk: hétfő hajnal óta újra biztonságos a játszótér.
Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatója jelezte portálunknak: a játszótér játékait hétfő hajnalban rögtön javították is. Erről olvasó-tudósítónk fotókat is küldött, amelyeken jól látszik: a kitört deszkát pótolták  - sőt, a deszkák színe alapján többet is kicseréltek, a mászóka repedt zöld csúszdája helyére pedig egy új sárga került. A szülők és a gyerekek  nevében köszönjük a gyors reakciót!

Korábban írtuk:
Csúnya fordulatot vehet a hétvégi játszóterezés a Mátyás téren, ha nem veszik észre messziről a kitört deszkát a feljárón. Kényelmesen belefér egy kisgyerek lába.
 
 

A vastag deszka szilánkosra tört, öt-tízcentis faszilánkok hevernek alatta, és a helyén a feljáróból kilóg két méretes vasszög. Ahhoz, hogy a deszka így eltörjön, nem húszkilós gyerek kellhetett. Ottjártunkkor éppen három kamasz próbálgatta a gyerekeknek kialakított játékokat, apányi-anyányi termettel.
Ugyanezen a mászókán van egy nagyobbaknak való csúszda is. Attól egyelőre leginkább a nadrágot féltenénk, mert be van repedve két helyen is, de ránézésre eltörhet bármikor: óvatosan ezzel a két játékkal!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak egy kicsit életveszélyes: az alsóvárosi rozsdás víztoronyról nézte a két fiatal a naplementét - fotók

Csak egy kicsit életveszélyes: az alsóvárosi rozsdás víztoronyról nézte a két fiatal a naplementét - fotók
Úgy gondolhatták, romantikus onnan nézni a naplementét - fiú és lány volt fent olvasónk szerint.… Tovább olvasom