Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 26°C Még több cikk.

Szökni próbált, de valaki visszatolta - ki tudja, mióta parkol ez a rendszám nélküli autó az Indóház térnél

Kigurult a járdára egy hete, azóta valaki visszatolta a tuják alá a szürkés Fordot. Rendszám nincs rajta.
Az eső elől a tuja alá bújt: ez volt az első gondolatunk, amikor megláttuk a viharvert Ford Mondeót a vasútállomás közelében, a Gőz utca és az Indóház tér sarkán. A rendszám nélküli autó orra kilóg kicsit a járdára, de egy hete - a Szegeden láttalak facebook oldal posztolója fotózta le - szökni próbált, és "elindult" a sínek felé. Azóta valaki visszatolta - ezek szerint nem bántóan stabil a helyzete, de az oszlopok megállítják, mielőtt a sínekre tévedne, csak nehogy egy gyalogosnak szerezzen kellemetlen meglepetést. A kommentelők szerint egyébként évek óta pihen már a tuják alatt, volt, aki tudni vélte, hogy régebben egy hajléktalan lakott benne, de már egy ideje lakatlan.
 

Az Indóház téren januárban is talált kollégánk ott parkoló autót, amelyre senkinek nem volt szüksége, ráadásul a díszburkolaton állt, értékes parkolóhelyet foglalva - de időről időre felbukkannak elhagyott járművek a város más pontjain is. Azt pedig júliusban írtuk meg, hogy már két éve roncstemető a röszkei benzinkút parkolója, és nem találnak megoldást az áldatlan állapotokra.

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menjen ahova akar - mutatja egy jelzőtábla a Tisza Lajos körúton

Menjen ahova akar - mutatja egy jelzőtábla a Tisza Lajos körúton
Egy tábla hátuljára ragasztották fel, így csak a gyalogosok mulathatnak rajta egy jót. Tovább olvasom