Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Teljes pompában virágoznak a Széchenyi téri magnóliafák - továbbra is várjuk a fotókat, szelfiket!

Teljes pompában virágoznak a Széchenyi téri magnóliafák - továbbra is várjuk a fotókat, szelfiket!
Minden évben valóságos zarándoklat indul a Széchenyi téri "tulipán - vagy liliomfákhoz", amelyek valójában magnóliák. Idén is korábban nyílnak a fák a szokásosnál - már virágba borultak. A szegediek pedig fényképeznek. Sajnos van, aki nem csak fotón örökíti meg a virágokat, hanem le is töri az ágakat - ettől igazán el lehetne tekinteni. Fotózzanak, szelfizzenek, és küldjék el nekünk képeiket!
Teljes pompájukban találja az arra sétáló a Széchenyi téri magnóliákat, az első virágok már el is nyílhattak, mert láttunk lehullott szirmokat a fák alatt. Szinte mindig van alattuk-mellettük ember, aki fotózza a virágokat. Kedvcsinálónak mutatunk egy galériát, fotózzanak Önök is, és küldjék be a képeket, szelfiket a tudosito@delmagyar.hu-ra!
 
Teljes pompájában virágzik a magnólia a Széchenyi téren - GALÉRIA


"Nagyon szép! De sajnos vannak, akik nem csak csodálják, tegnap a Széchenyi tértől a Tisza Lajos körútig, virágszirommal volt tele a járda és kisebb faágakkal, amin virág volt" - jelezte olvasónk facebook posztunk alatt. Mindenkit arra kérünk, vigyázzanak a virágokra!
 
Teljes pompájában virágzik a magnólia a Széchenyi téren - GALÉRIA. Fotó: Farkas Judit

Március 19-én írtuk:

Ez már valóban a tavasz, bimbózik a magnólia, írtuk március 8-án - azóta a helyzet fokozódott. Már látni kinyílt virágokat, és a bimbók nagy része startra kész a Széchenyi téri fákon. Általában március végén nyílnak ki a virágok, de volt már rá példa, hogy két héttel korábban borultak virágba a liliom- és tulipánfának egyaránt hívott magnóliák. Ez történt például 2012-ben is, amikor március 10-én adtunk hírt a bimbókról.
Kinyíltak az első magnóliavirágok a Széchenyi téri fákon - GALÉRIA. Fotó: olvasó-tudósító

Lehet tehát készülődni a szelfizésre, fotózásra - várjuk felvételeiket a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre! Azon se lepődjenek meg, ha ismert külföldi turistákat, nemzetközi sztárokat találnak a fa alatt, hiszen a magnólia virágját mindenki szereti.
Trump és E.T. a szegedi magnólia alatt - GALÉRIA


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kuka gyulladt ki egy iroda erkélyén a Tisza palotában - olvasói fotó

Kuka gyulladt ki egy iroda erkélyén a Tisza palotában - olvasói fotó
Olvasónk jelezte: ég egy lakás Szegeden, a Felső Tisza-parton, a Tisza palotában. A rendőrök és a… Tovább olvasom