Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

"Tudom, a csíkokat festették rossz helyre": kifogott a parkolás a szegedi sofőrökön - fotók

Tahó parkoló rovatunk újabb versenyzői következnek, írtuk - de olvasóink rávilágítottak, nem biztos, hogy mindig az a hibás, aki annak látszik.
Tudom, a csíkokat festettek rossz helyre... - írta olvasónk, Zsolt, aki ezt a mesteri parkolást megörökítette az Árkádban.
Hasonló esetről küldött fotót korábban másik olvasó-tudósítónk, László a Szeged Plazából. - Sétáltam a családommal a kocsinkhoz, és egy fiatal, kopasz férfi ilyen módon parkolta le az autóját. Szeretném, ha ezt megosztanák, hátha a hozzá hasonlók is magukba néznek - fogalmazott olvasónk.
 


Kommentelőink hozzászólásai nyomán azonban elgondolkodtunk rajta: biztos, hogy az a tahó, akit mi annak látunk?

"Nagyon sokszor jártam már úgy én is, hogy bár szabályosan parkoltam volna, nem tudtam, mert a korábban már odaparkolt autók sorban el-el csúszva álltak. Így követve a rendet, hogy mindenki be tudjon majd szállni az autójába, én is kicsit arrébb álltam, mint a felfestett vonal. Később mire visszatértem a kocsimhoz, persze a mellettem állók már elmentek, így a szitu pont így nézett ki mint a képen parkoló autó... Akkor vajon én is "tahó" voltam? A szándékos ajtórányitogatásokról meg nem is beszélve...mert tapasztalatból írom, hogy sajnos vannak olyanok, akiket az sem érdekel, hogy a kocsiban ülök épp, akkor is rányitják féltett autómra az ajtót... Inkább őket kellene a tahó kategóriába helyezni... Szóval néha azt is meg tudom érteni ha valaki szándékosan áll kicsit szabálytalanul a szép drága és féltett autójával." - írta olvasónk a fotók alá a facebookon, és többen helyeseltek a hozzászólására, mert ők is jártak már így.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arrébb rakta az autót a négyes villamos a Petőfin - olvasói fotó

Arrébb rakta az autót a négyes villamos a Petőfin - olvasói fotó
Viszonylag sűrűn kihajtanak a villamosok elé a merőleges utcákból ezen a vonalon. Ma délelőtt is egy… Tovább olvasom