Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 30°C Még több cikk.

Újraindul a nagy magnóliafa-fotózás! Küldje el fotóját, szelfijét!

Újraindul a nagy magnóliafa-fotózás! Küldje el fotóját, szelfijét!
Virágba borult a szegedi Széchenyi téri magnóliafa. Mint minden évben, most is sokan fotózzák. Ha Ön is köztük van, mutassa meg nekünk a fényképeit!
Túlzás nélkül állítható: a delmagyar.hu egyik legsikeresebb vállalkozása az évről évre újrainduló magnóliafa-fotózás. 2012-ben vártuk először fotóikat, akkor közel 300 darab érkezett.

2 éve is több mint százan küldték el fotóikat, így idén joggal reménykedhetünk, hogy sok munkát adnak szerkesztőinknek, és elárasztanak minket szebbnél szebb fotóikkal! Várjuk fotóikat a tudosito@delmagyar.hu címre.
Olvasóink fotói a virágzó magnóliafáról. Fotó: Tudósítóink - GALÉRIA
A fa tavasszal, lombfakadás előtt nyíló liliomra hasonló fehér, pasztellszínű virágai sokakat megállítanak Szeged belvárosában. Kínai buddhista szerzetesek több mint ezer éve termesztenek magnóliákat. Úgy vélik, a fák fehér virágai a tisztaságot szimbolizálják. Ha Ön is fotózta a virágzó fát, küldje el nekünk! A beküldött fotókból galériát készítünk. Addig is kedvcsinálónak, íme kollégánk fotósorozata.
Virágzik a szegedi magnóliafa

 
 

Legyen Ön is a tudósítónk!

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Látta ezt a cicát? 50 ezer forint jutalom jár a megtalálónak!

Látta ezt a cicát? 50 ezer forint jutalom jár a megtalálónak!
Egy egész család sír a sziámi cica után, március 23-án veszett el. Gazdája nem kevés jutalmat ad a… Tovább olvasom