Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Ünnepi zárva tartás - vicces plakátbaki egy áruháznál - Fotó

Augusztus 20-án nagyjából a vendéglátó helyek kivételével bezárnak az üzletek, így a nagyobb áruházak is. Az egyik bevásárlóközpontnál viszont érdekes dolog történt.
Tudósítónk küldte szerkesztőségünkbe a képet a szegedi Auchan áruháztól. A képen egy plakát szerepel, miszerint az áruház augusztus 20-án zárva tart, és május 21-én nyit ki újra. Hogy a baki véletlen vagy direkt viccnek szánták, az rejtély, mindenesetre a szegedi facebook csoportokat már körbejárta a kép.
 
Fotó: Tudósítónk
Fotó: Tudósítónk


  Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombattól szerdáig pihent a tábla a Berzsenyi utcában - behajtani akkor is tilos, ha fekszik a jelzés

Szombattól szerdáig pihent a tábla a Berzsenyi utcában - behajtani akkor is tilos, ha fekszik a jelzés
Szombat óta ebben az állapotban hever a behajtani tilos-tábla, írtuk, tán csak nem berúgott?… Tovább olvasom