Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Vajon mi történhetett a vadiúj szegedi buszmegállóval, erős emberek jártak arra? - olvasói fotók

Benne volt a 36 megújított megállóban az az újszegedi, amelyről a fotókat kaptuk. Valaki megint erős embert játszott?
Újszegeden található ez a megálló, ahol a Fő fasorról a Tanács utcára kanyarodik a busz. Nem tudni, mi történhetett, de az tény, hogy a megálló üvege nagyrészt a kereten kívül tartózkodik. A buszmegálló szerepelt a most felújított 36 megálló között. Első pillantásra arra gondoltunk, hogy valaki megint erősnek érezte magát - mondhatnánk, hogy ezúton gratulálunk a teljesítményhez, de nem - írtuk tegnap. Azóta kiderült: teljesen más történt, itt elolvashatják a részleteket.
 
 
 

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dobja fel a kerti partit ezzel a különleges mórahalmi grillkocsival!

Dobja fel a kerti partit ezzel a különleges mórahalmi grillkocsival!
Ezt a grillkocsit mi is megvennénk. Ha mindig is szeretett volna megsütni valamit egy fél autó… Tovább olvasom