Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

˝Zöldbarát˝ parkolás Szegeden?

Olvasó-tudósítónk Szegeden a Pozsonyi Ignác utcában fényképezett egy "füvet legelő" autót.
˝Sajnos ezeket a képeket szombaton 18 órakor fényképeztem a Pozsonyi Ignác utcában,és ahogy látszik az aszfaltuton egyetlen kocsi sem állt .Lehet hogy az autó egy világtalálmány ? FÜVET LEGEL BENZIN HELYETT˝ - írta levelében tudósítónk.

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

Olvasóink írták

 • 16. deszkás 2012. május 20. 23:55
  „Ilyenért fizettem már kb 8 éve. Igazuk volt pedig még fű se volt csak itt ott mutatóban.Abban az utcában minden napos ez a módi.”
 • 15. info 2012. május 07. 13:29
  „13. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2012.05.06. 16:19 -ja ja”
 • 14. la-za 2012. május 06. 19:14
  „Hova tehetem fel a tilosban parkoló rendőrautó(k)ról készült képe(ke)t? Amióta 30ezerre büntettek a házunk előtt való (szerintük) szabálytalan és kegyetlen módon balesetveszélyes parkolás miatt, azóta minden szabálytalanul parkoló "bütyköstaxit" le fogok fotózni....ez az új hobbim :))))”
 • 13. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2012. május 06. 16:19
  „Te atya úriften! Letaposta a füvet! Jézusom!
  Lehet, hogy ott volt árnyák, bakker, nem minden verdába van 28 zónás digitklíma.
  Meg ha ennyire fényképezhetnéke van valakinek, lehet a szlovákrendszámos, rokikártyás, mindenféle kresz-re szaró luxusverdákat fotózni.
  Vagy ahhoz már bátorság kellene?
  De rohadtul ráér valaki.”
 • 12. kapás 2012. május 06. 16:03
  „Koszta! A zöld területen való parkolást önkormányzati rendelet tiltja. Másrészt Szegeden annyi tahó autós van, hogy nem győznénk fényképezni. Ma fél óra alatt láttam balra kanyarodást jobbra indexeléssel, középső sávból jobbra kanyarodást, vasúti átjárón történő előzést duplán, nagy sebességgel, adócsalással súlyosbítva, beláthatatlan kanyarban mezőgazdasági szerelvény előzését külterületen lámpa és irányjelző nélkül, jó néhány emberkét aki nem ismeri a jobbkéz-szabályt, egyirányú utcába szemből behajtást, vasúti átjáróban történő parkolást, stb. Fél óra és kb. 10 kilométer alatt. Én nem az ittas vezetést tiltanám, hanem szabnék egy értelmi határt. Ha nem érti hogy másokat veszélyeztet, vezessen áramot.”
 • 11. valakilajos2 2012. május 06. 14:18
  „Tisztelt ZúzÓ!!!
  amíg nem a te füvedre, vagy a házad előtt épp "zöldesített" területre áll addig biztos nagy az orcád. Mások veszik a fáradtságot és megpróbálnak valami kevés zöldet telepíteni a sok aszfalt és beton mellett. Akkor minimum megtiszteljük azokat, hogy nem állunk oda. Nem hiszem, hogy nem tud az autó "gazdája" máshol parkolni, és esetleg néhány (5-10-20métert) gyalog megtenni. Ha pedig nem magánházas vagy Te ZúzÓ, akkor meg az a kérdésem tettél már valami olyat a közösségért, mint pl faültetés, virág vagy ehhez hasonló? Vagy úgy gondolod az csak más dolga?
  na az ilyen "nyomorult" gondolkodású emberek miatt megy tönkre a környezet.”
 • 10. Koszta 2012. május 06. 13:34
  „Az útpadkán való parkolás nem tilos... Még a füvön sem... Gondozott parkot, füves közteret meg illik elválasztani a közúttól valamilyen formában... Szintkülönbséggel, korláttal... Avagy táblával tiltva az útpadkás parkolást... stb.
  Itt semmi ilyesmi sincs és nekem a kép alapján nem egyértelmű, hogy útpadka, avagy gondozott park a parkolás "áldozata"... Ez az eset így nem egyértelmű... vannak kirívóbb és nyilvánvalóbb szabálytalanságok városszerte...”
 • 9. maci53 2012. május 06. 12:45
  „Az semmi,Kecskés telepen a Szabadkai úti művirágos is semmibe veszi a gyalog járdát,símán keresztbe áll,pakol órákig.Figyelmébe ajánlom a köztereseknek.Szerinte így helyes,a gyalogosok az 5-ös főúton,ő meg a járdán pakolhat.”
 • 8. X_Y 2012. május 06. 12:35
  „Hát azért a félig gazos fűér nem kár...”
 • 7. RádyJóska 2012. május 06. 12:32
  „Ritka szép pázsit. A (cseppet sem) tisztelt fotós úr pedig ne csodálkozzon, ha majd egyszer gyomorbántalmai lesznek, és az orvos megállapítja hogy az ok egy fényképezőgéphez megtévesztésig hasonlító tárgy, amit ki tudja mikor, mi módon nyelt le...
  A spiclikkel mit csinálnak? Mert ugyebár a lovakat....”
 • 6. zsolaa 2012. május 06. 11:30
  „Mindig irigyeltem az ilyen "embereket",akiknek nincs más dolguk bajuk,csak mások cseszegetése!”
 • 5. GTI4ever 2012. május 06. 10:23
  „És akkor mivan ha fűre parkol egy autó? Ezis csak pénzszedésről szól enyit erröl. Láttam multkor hogy a vizmüves teherautó felment a járdára és szétrepedt a beton mértnem azzal foglalkoznak inkább meg hogy a románok átmenennek egyik sávból a másikba a lámpás körforgalomban a záróvonalon.”
 • 4. klj-54 2012. május 06. 10:06
  „Amíg a freeweb valóban ingyenes volt Romeo barátunk sok képet tett fel oda.
  http://tahoszegediek.fw.hu/
  Valószínűleg átveszem a szerepét, mert engem nem érdekel pér paprikajancsi ugrálása!
  Egy bárkin átlépőnek nem lehet joga az én szememben, gondolok a képen szereplő autó vezetőjére, is.”
 • 3. ZúzÓ 2012. május 06. 07:05
  „Még mindig nem rúgta föl senki, ezt a " tudósítót " ????”
 • 2. pietrozingaro 2012. május 05. 23:28
  „Láttam a kedvest, szőke hölgy vezette az autót.
  Már akkor nem értettem, hogy minek tolja fel a gyepre, de futtában azt gondoltam, hogy pakol valamit. Most nem úgy tűnik.”
 • 1. anulla 2012. május 05. 22:02
  „A rendszám kitakarása nélkül lehetne küldeni a közterületfelügyelőségnek. Ők nem hadják bírság nélkül!
  Ilyen és hasonló fényképek kecskeméti utca/szentlászló utca sarkán járdán parkoló autó vagy autók MINDENNAP fényképezhetők.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Önkényes útlezárás?

Olvasónk nem érti miért kell betonládával elzárni a Szögi utcát. Miért nem lehet egy métert hagyni a gyalogosoknak? Tovább olvasom