Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Nagy Liliána
20, Pécs

Liliána jelenleg a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnáziumába jár Pécsett, ahol idén fog végezni és érettségezni. Az orvosi egyetemre szeretne továbbtanulni. Van egy Rottweiler kutyusa, akivel szeret nagyokat sétálni. Ezen kívül szeret a barátaival is találkozni. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretne kipróbálni új dolgokat, és mert szereti a fotózásokat.

Magassága 169 cm, csillagjegye az ikrek. Kedvenc étele a csirkés saláta, itala a Kinley gyömbér. Alan Walker – On My Way a kedvenc dala. Kedvenc parfümje a Miss Dior Eau de Parfum.