Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a szeptember 21-i koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Gyüre Mirjam
21, Győr

Magasság: 173 cm
Csillagjegy: mérleg
Kedvenc étel: bolognai spagetti
Kedvenc ital: cosmopolitan
Kedvenc zene: retró zenék
Kedvenc parfüm: Carolina Herrera – Good Girl

Mirjam jelenleg az Óbudai egyetem kereskedelem és marketing szakán tanul, emellett az Audiban dolgozik egy logisztikai cégnél. “Szeretek főzni és hatalmas póker partykat csapni, nem utolsó sorban, imádom az autókat. A család és a barátok unszolására jelentkeztem a versenyre, de a szívem mélyén mindig is ki akartam magam próbálni ezen a területen” – mesélte magáról.