Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Ritecz Vivien Inez
18, Dombóvár

Buzgó és nyitott egyéniség vagyok, az új dolgokat lelkesen fogadom. Kaposvárra járok mezőgazdasági szakra, tavaly októberben tettem szakmai lovász vizsgát, jövőre pedig érettségizem. A lovak születésem óta részei az életemnek, díjugratásban versenyzem jelenleg is. Szabadidőm nagy részét ezen kívül a barátaimmal és zenehallgatással töltöm. A versenyre szüleim buzdítottak, szerintük jót tesz az önbizalmamnak is, így végül a barátnőmmel közösen jelentkeztünk.

Vivien 166 centiméter magas, a csillagjegye a Bak. Kedvenc étele a tojásos galuska, kedvenc itala a limonádé. Legszívesebben a Goosebumps című számot hallgatja a HVME-től. Kedvenc parfümje a Gucci Bloom.