Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a szeptember 21-i koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Novák Léna
18, Semjénháza

– A kaposvári Móricz Zsigmond mezőgazdasági iskolában tanulok – mondta Léna. – Tavaly októberben tettem szakmai lovász vizsgát, jövőre pedig érettségizem. Mihamarabb angolból vizsgáznék, mivel szeretném más országok kultúráit megismerni. Szabadidőmben a kutyáimmal foglalkozom. A lovak már hét éve részei az életemnek, a közeljövőben a versenyezést is kipróbálnám és jó lenne eredményesen szerepelni. Saját lovat is szeretnék, hogy több tapasztalatot szerezhessek és megismerhessem közelebbről viselkedésüket és mozdulataikat. Érdekel a modellkedés, ezért nagy lendületet adhat, hogy szerepelhetek a Tündérszépek 2021-es versenyén.

A 180 cm magas Léna a Nyilas jegyében született. Szereti a spagettit, a forrócsokit és Lil Wayne dalait. Kedvenc parfüme a Lancôme.