Tündérszépek

2021.08.10. 10:38

A nap rejtélye: szerinted ugyanaz a magyar szépség van a két képen?

Az egyik fotón egészen biztosan a Tündérszépek szolnoki döntőse, Csabai Alexandra látható. Na de melyik szépség ő, és akkor ki van a másik képen?

Sz. A.

Az egyik fotón egészen biztosan a Tündérszépek szolnoki döntőse, Csabai Alexandra látható. Na de melyik szépség ő, és akkor ki van a másik képen?

A Tündérszépek Jász-Nagykun-Szolnok megyei döntőse, a 19 éves Alexandra bájos, barna szépség. Őzike szemei, arcvonásai azonban könnyen lehetnek ismerősök neked is. A nagy talány, hogy a jobb- és a baloldali képen vajon ugyanaz a szépség látható-e minimál, illetve esti, hangsúlyos sminkben.

Mielőtt továbbhaladunk, még néhány képet mutatunk a szolnoki lányról, hátha könnyebb lesz dönteni.

Alexandra egyébként a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul, gazdálkodás és menedzsment szakon, de attól sem zárlózik el, hogy egyszer sminkes vagy kozmetikus vállalkozást indítson. Mint vallja, a szépség relatív, és egy nő akkor szép igazán, ha a kisugárzása szép. Jöjjön egy kis videó is Alexandráról, hátha így még könnyebb lesz válaszolni a kérdésre.

A Tündérszépek országos szépségversenyre családja és az ismerősei bíztatták, ő pedig úgy gondolta, nincs veszítenivalója. Hogy mennyire igaza volt, azt jól mutatja, hogy a döntőben képviselheti a Jászságot. Hamarosan pedig a felkészítő táborban is megismerkedik finalista társaival, hiszen augusztus végén Siófokra várja őket háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter, hogy segítsenek nekik felkészülni országos szépségversenyünk döntőjére.

Vajon csak a sminkben, ruházatban különbözik egymástól a két kép?

Nos, lerántjuk a leplet: a kép bal oldalán látható a szolnoki szépség, a jobb oldalán pedig a Glee – Sztárok leszünk! című sorozat sztárja, Lea Michele.

Nézd meg Alexandra összes fotóját!

(A Lea Michele-kép forrása: Shutterstock/Kathy Hutchins)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!