Tündérszépek

2021.08.04. 14:00

Leszámolna a közösségi média szépségmítoszával a gyönyörű 16 éves diáklány

A 16 éves Molnár Alexa rutinos szépségversenyző, mégis vallja: a külső nem minden. A lány Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét képviseli a Tündérszépek döntőjében.

Ötéves korában vett részt első szépségversenyén Molnár Alexa, aki most Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét képviseli a Tündérszépek országos döntőjében. A 16 éves lány már négy-öt éve is részt vett országos szépségversenyen, akkor második lett. Mint mondja, nem lesz elkeseredve, ha ezúttal nem ér el helyezést, mert bár nyilván büszkén állna a legjobb három között, tudja: hasznos tapasztalatokkal fog gazdagodni mindenképp. A bájos szépség egyébként messze nem csak a külsőségeknek él, még annak ellenére is, hogy később szeretne majd modellkedni.

– Nagyon szeretnék sokat utazni és sok kultúrát megismerni. Azt gondolom, hogy erre talán lesz lehetőségem ezen a pályán. Egyébként mindenképpen szeretnék majd továbbtanulni az érettségi után, külföldön akarok majd egyetemre járni. A jövőmet a médiában vagy pedig a külkereskedelemben képzelem el – árulta el a nyíregyházi Tündérszép, aki mindenkit bátorított, hogy jelentkezzen a versenyre.

– Miért ne próbálhatná ki magát bárki? Mindenki ugyanolyan esélyekkel indul, és az a legfontosabb, hogy belülről mit sugárzunk.

Tudom, hogy a mai világban nagyon fontos a megjelenés, de a közösségi média szinte csak a külső szépségről szól, hogy mit mutatunk. Ez fals dolog, és nem csak ezt kellene közvetíteni

– tette hozzá Alexa, akit a szülei a kezdetektől támogatnak, de nem erőltetnek rá semmit, a szépségversenyeket sem. Nem véletlen, hogy a nyíregyházi lány azt vallja: bár a szülei már most is büszkék rá, nem szeretné, ha csak a szépségverseny miatt lennének azok.

Mindenesetre hamarosan kiderül, hogyan is fog szerepelni a Tündérszépek döntőjében a szabolcsi lány, de addig még vár rá a felkészítő táborunk, ahol háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter segíti majd a 22 finalistát, hogy a legjobb formában léphessenek a zsűri elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!