Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Ancsányi Ivett
21, Hódmezővásárhely

Jelenleg az SZTE- óvodapedagógiát tanulok, a későbbiekben a gyermekek zenei nevelésével szeretnék foglalkozni. Az egyetem mellett dolgozom is. A szabadidőmben nagyon szeretek énekelni, akár otthon, akár próbateremben, akár a színpadon. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretném magam kipróbálni ebben a világban. 

A 21 éves Ivett a rák, 168 centi magas. Kedvenc étele nincs, italból viszont a klasszikus Coca Cola és a meggyes limonádé a kedvence. Zenéből a pop, a jazz és a népzene áll hozzá közel, és legszívesebben Yves Saint-Laurent Mon Paris parfümjét fújja magára.

5.9pont

További résztvevők