Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Batiz Boglárka
19, Szeged

Szegeden élek,itt is végeztem a tanulmányaimat. Fitnesz-wellness instruktor szakon tanulok, mert fontos számomra az egészséges életmód. 1 éve döntöttem el, hogy megváltoztatom az életem, azóta sportolok rendszeresen és tudatosan táplálkozok. Ezt a szemléletmódot szeretném megszerettetni és elfogadtatni minél több emberrel. Hobbim a természet védelme, de vonzódok a művészetekhez, pl.verseket írok. Úgy gondolom, a mai világban fontos az emberek önkifejezése, a lelki béke fenntartása, amit elősegít pl.a költészet és a komolyzene iránti szeretet.
 
Boglárka igazi művészlélek,169 centi magas és a vízöntő csillagjegyében született. Szereti a gyümölcsöket, zöldségeket, legszívesebben vizet iszik. Zenéből Yiruma-River flows a favoritja, parfümből a természetes, friss illatokat szereti.
6.87pont

További résztvevők