Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Gajdács Lilla
23, Szeged

Név: Gajdács Lilla
Lakhely: Csorvás
Életkor: 23 éves
Magasság: 164 cm
Csillagjegy: ikrek
Kedvenc étel: Vegetáriánus ételek
Kedvenc ital: Jana ásványvíz
Kedvenc zene: Tiesto – The business
Kedvenc parfüm: Ariana Grande – Sweet like candy

A Szegedi Tudományegyetemen tanulok, testnevelés- természetismeret szakon. A tanári szakmán kívül nagyon érdekel még a szépségipar világa, ezért is jelentkeztem a versenyre. Tavaly már szerepeltem más szépségversenyen, ahol bíztató visszajelzéseket kaptam.
Szabadidőmben rendszeresen mozgok valamit, ha időm engedi sminkeléssel foglalkozom. 14 évig versenyszerűen kézilabdáztam NB1 utánpótlásban, illetve NB2-ben.

6.32pont

További résztvevők