Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Gruber Szabina
19, Bács-Kiskun

Szabina Németországban tanult, ott szerzett érettségit, nemrég költözött haza Magyarországra. Jelenleg egy dohányboltban dolgozik. Szabadidejében szeret sportolni, sokáig versenyszerűen aerobikozott. Németországban volt alkalma már részt venni divatfotózáson, s mint lapunknak leszögezte, szeretne a továbbiakban is a modellkedéssel foglalkozni. A Tündérszépek nevű szépségversenyünkre a szülei biztatták, hogy jelentkezzen, így belevágott.

Magassága 162 cm, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a rántott hús, kedvenc itala a Pepsi. Kedvenc zenéje a rap. Kedvenc parfümje a S. Oliver.

További résztvevők