Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kádár Barbara
17, Ásotthalom

A középiskolában sport szakon tanulok, mert nagyon fontos számomra a mozgás. 5 éve focizom és heti több alkalommal konditerembe is járok. Az iskola és az edzések mellett felszolgálóként dolgozom, a szabadidőmet pedig a barátok és a család társaságában töltöm. A versenyre édesanyám nevezett be, kicsit meglepődtem, de örültem egy ilyen lehetőségnek.

A 17 éves Barbi 170 centi magas, a Bika csillagjegyébven született. Kedvenc étele a cézár saláta, kedvenc itala a Mojito. Zenéből Pedro Capó – Calma című száma a favorit, parfümből pedig legszívesebben a Zara Pink Flame Winterét fújja magára.

6.86pont

További résztvevők