Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Kerepeczki Petra
21, Szeged

Név: Kerepeczki Petra
Lakhely: Szeged
Életkor: 21 év
Magasság: 173 cm
Csillgajegy: Bika
Kedvenc étel: Tésztafélék
Kedvenc ital: Gyümölcslevek
Kedvenc zene: Jack Harlan – Tyler Herro
Kedvenc parfüm: Mon Guerlain edp

Immár négy éve élek Szegeden a párommal. Teljesen elragadott a város szépsége. Jelenleg szépségtanácsadóként és sminkesként dolgozom. Egészen fiatal koromtól kezdve fontos szerepet játszik az életemben a szépségápolás valamit a divat világa. Szabadiőmben edzeni szoktam és sok időt szánok a sminkes és bőrápolási tudásom elmélyítésére. Szerintem a szépség nem csupán külső adottságokon múluk, hanem a finom lélek, a kisugérzás és az embertársaink iránti tisztelet is éppen annyira számít, mint a szépségünk külső ápolása. A versenyre való jelentkezésem oka az volt, hogy szeretem a megmérettetéseket. Részt vettem már több versenyen is, viszont a Tündérszépek egy teljesen új megközelítés számomra.

7.49pont

További résztvevők