Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Lakatos Kitti
22, Verpelét

– Óvodai-dajka végzettséggel rendelkezem. Interneten lettem figyelmes a hirdetésre, és úgy gondolom, megmérettetem magam. Valamint több lányt és anyukát is szeretnék ezzel arra ösztönözni, hogy szülés után is képesek lehetnek nyitni valami új dolog felé. Nekem is van egy egyéves kislányom, és azt hiszem, ez nem akadály. Hobbim a takarítás, a főzés és a tánc. 

Kitti kedvenc itala a kóla, étele a pacalpörkölt, kedvenc parfümje a Yodeyma Celebriti, és legszívesebben latin zenéket és Natti Natashát hallgat. Magassága 170 cm és a Mérleg jegyében született.

 

6.42pont

További résztvevők