Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Márki Bettina Katalin
25, Szeged

Pincérként végeztem Szegeden. Szabadidőmben szívesen edzek a konditeremben, de szeretek úszni és táncolni. Nem én jelentkeztem a versenyre, hanem valaki benevezett, de végül sok lehetőséget láttam benne és gondoltam kipróbálom magam valami újban.

A 175 cm magas Betti a rák csillagjegyében született. Kedvenc étele a quinoa saláta, legszívesebben kávét és vizet iszik. Szereti az RnB zenét, parfümből pedig legszívesebben a ysl black opiumot használja.

5.66pont

További résztvevők