Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Rúzsa Vivien
21, Tiszasziget

Nyár elején végeztem Szegeden kozmetikusként. Jelenleg modellként és sminkesként dolgozok. Szeretek biciklizni, énekelni és táncolni. Nagypapám szerette volna, hogy jelentkezzek a versenyre és próbáljam ki magam a szépségverseny világában. Vegán étrendet követek, mert számomra nagyon fontos a környezetvédelem és az állatok jogainak védelme.

A 21 éves, 176 cm magas Vivien az ikrek csillagjegy szülötte. Kedvenc étele nincs, italból viszony legszívesebben almalevet választ. Szereti Winona Oak – He dont love me című számát, és ysl Black Opium nevű parfümjét.

5.95pont

További résztvevők