Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Surinás Barbara
27, Békéscsaba

– 27 éves vagyok, kozmetikusként dolgozom a saját vállalkozásomban – árulta el magáról a békéscsabai Barbara. – 2010-ben és 2011-ben részt vettem egy szépségversenyen, ahol sikerült jó helyezést elérnem. Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam a Tündérszépeken, illetve párom is bíztatatott, hogy jelentkezzek.

 

Barbara 173 cm magas és a Rák csillagjegy szülötte. Kedvenc étele a sertéspörkölt, kedvenc itala a Cappy. Mindenféle zenét szívesen meghallgat, kivéve a rock zenét, a parfümök terén a gyümölcsös illatokat kedveli.

5.83pont

További résztvevők