Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Szabó Kinga
26, Szeged

Gyógytornászként végeztem, emellett életmód- és táplálkozás tanácsadói, személyi edzői, aerobic oktatói végzettségem van. 21 éve táncolok, jelenleg 3. éve tanítok is. Most kezdtem sajtá táncos és edzői vállalkozásomat. Hobbim az edzés, a sütés-főzés, koreográfiák kitalálása. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretném magam kipróbálni, illetve szeretném motiválni az embereket a mozgásra és az egészséges életmódra, illetve hogy pozitívan, vidáman éljük a mindennapjainkat.

A 26 éves Kinga a szűz csillagjegyében született. Kedvenc étele a sajtos, barackos csirkemell, amihez legszívesebben vizet iszik. Kedvenc zenéje a latin és RnB zenék, legszívesebben pedig Carolina Herrera Good Girl nevű parfümjét fújja magára.

6.65pont

További résztvevők