Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Tóth Evelin
20, Szeged

Jelenleg egy táncos OKJ-s képzésen tanulok, mivel a tánc, a színház már egészen kiskorom óta az életem része. 3 évesen kezdtem el táncolni, emiatt a színpadon nagyon otthonosan érzem magam. Szerettem volna a színpadi jelenlét egy másik formáját is megtapasztalni, emiatt jelentkeztem a versenyre.

Evelin 166 cm magas, a halak csillagjében született. Kedvenc étele a spagetti, amihez elgszívesebben almalét iszik. Mostanában Rudolf -Érted születtem című számát hallgatja, és legszívesebben Zara Cashmere Rose parfümjét fújja magára.

5.62pont

További résztvevők