Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Tri Swita Ratnasari
26, Szeged

Indonéziában születettem. A divat és modell tematikájú középiskola után Indonézában hotel és menedzsment szakon végeztem el. Az egyetem után egy hajón dolgoztam a világ körül. Szeretem a kalandokat, imádok utazni, érdekel a divat és a modell szakma. Napi szinten aerobicozok és jógázok, de szeretek golfozni is.

Swita 168 cm magas, a vízöntő csillagjegyében született. Az egzotikus szépség minden ételt szeret, ami magyaros, különösen a prököltet. Kedvenc itala a bor. Zenében se válogat, de nagyon szereti az ABBA-t és a magyar ikonikus zenészeket, Demjén Ferencet és Presser Gábort. Parfümből pedig Coco Chanel Mademoiselle a favoritja.

6.8pont

További résztvevők