ÚtON: vezessenek óvatosan az eső áztatta utakon

A legfrissebb közlekedési infomrációk Szegedről.

Delmagyar.hu

Viszonylag jól lehet közlekedni a kora reggeli órákban, de a szitáló eső miatt legyünk nagyon figyelmesek és körültekintőek.
Az iskolai szünet miatt  kissé vissza esett a személyautó forgalom, főként az iskolák, óvodák környékén nem okoz esetleges torlódást. A bicikli forgalom nem csökkent, így továbbra is fokozott figyelmet fordítsunk rájuk és a rolleresekere is. Az elmúlt időszakban megkezdett útmunkálatok még mindig tartanak. A Bakay Nándor és a Csemegi utca közötti szakaszt a kátyúk miatt érdemes elkerülni. Illetve ugyan ezen részen az építkezésnél és a Tavasz utca -a körtöltés felöli részén is félpályás útlezárás nehezíti a forgalmat. Továbbá a Bolyai utca és a Jósika utca közötti szakaszon a Kálvária sugárúton. A Vedres utca mindkét oldalán  útpatka csere munkálatok folynak. Balesetről nincs tudomásunk – üzente nekünk a Tempó Taxi munkatársa.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában