Vízvezeték-javítási munkálatok a Boldogasszony sugárúton

Delmagyar.hu

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.07.10-től, várhatóan egy hétig halaszthatatlan vízvezeték-javítási munkálatokat végez a Boldogasszony sugárúton, az Oldal utca és a Bokor utca között. A munkálatok során ezen a szakaszon forgalomelterelésre kell számítani.

Forgalmi változások, korlátozások:

A vízvezeték-javítási munkálatok ideje alatt a Boldogasszony sugárút ezen szakaszán (az Oldal utca és a Bokor utca között) fél útpályás lezárásra, sebességkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani: a város felé haladó forgalmat ideiglenes jelleggel a villamos pályatestre tereli át, ahol fokozottan ügyelni kell a munkálatok ideje alatt is menetrendszerűen közlekedő villamosokra!

A Bokor utcából a munkálatok ideje alatt is ki lehet majd kanyarodni a Boldogasszony sugárútra, azonban a Boldogasszony sugárútról nem lehet majd bekanyarodni a Bokor utcába.

A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák és ideiglenes útburkolati jelek segítik.

Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesíti.

A munkálatokat a Szegedi Vízmű Zrt. végzi. A tervek szerint egy hét alatt, várhatóan jövő hét közepéig befejeződnek a javítási munkálatok, ezt követően állhat vissza az érintett útszakaszon a megszokott forgalmi rend.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában