Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

ÚtON: 4 autó ütközött a 47-esen, felborult egy busz M43-on

Folyamatosan frissülő cikkünkből mindent megtudhat, ami a város útjain történik.
16.00: A Kossuth Lajos sugárúton ismét teljes szélességben közlekedhetünk. A körutakon, sugárutakon egyre sűrűbb a forgalom, a nagyobb csomópontokban, lámpáknál várakozásra kell készülni. A Belvárosban a Dugonics tér környékén és a Somogyi utcában kezd bedugulni a forgalom. A Stefánián is sokan tartanak a belvárosi
hídra, itt is elég hosszú a sor. A nagykörúton több helyen is a buszmegállók felújításán dolgoznak, ez sávszűkületet  okozhat. A Füredi utcában egy elkerített aknafedőt kell kerülgetni .

13.45 - 4 autó koccant a 47-esen, a Tyúkász kocsma előtt. A balesetben nem sérült meg senki, a helyszínelés ideje alatt félpályán halad a forgalom.


13.33 - Valamivel 13 óra előtt az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, a 24-es kilométerszelvényben egy kisbusz 8 utassal eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A balesetben senki sem sérült meg. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya haladó sávját az érintett szakaszon lezárták, a belső sávon halad a forgalom - közölte a rendőrség.
 
Felborult egy kisbusz, takarítják az autópályát. Fotó: Török János


10.07: A Kossuth Lajos sugárutat a nagykörút és a Tisza Lajos körút között a befelé menő oldalon a belső sávot elkezdték felmarni . Csak a külső sávon lehet közlekedni.

09.16 - A Középfasor és a Bérkert utca sarkán hármas koccanás történt. A helyszínen rendőrök irányítják a forgalmat. Az érintett útszakaszon nehézkes a közlekedés.

07.50 - Korán reggel az 55-ös főúton egy kisteherautó árokba borult, Vásárhelyen a Kutasi úton egy autó villanypóznát döntött ki - tájékoztatott a rendőrség.

Reggeli helyzetjelentés: Az utakon a szokásos reggeli zsongás van. Újszeged felől a régi hídon csak araszolva lehet átjutni ,a híd feljáróban minden irányból torlódás van. Az új hídon is sokan vannak ,itt a szegedi oldal felől a
lejövőknek kell egy kis torlódásra készülni . Csillag téri körforgalomnál is torlódik a kocsi sor a Lugas utca felől. A rakpart jól járható, de a Tisza Lajos körút vége a Hősök kapujánál már be van lassulva. Körutakon, sugárutakon a szokásos reggeli forgalom mellet autózhatunk, különösebb fennakadást nem láttunk - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.
 

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.
delmagyar.hu

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: szaporodó útfelbontások a nagykörúton

ÚtON: szaporodó útfelbontások a nagykörúton
Folyamatosan frissülő cikkünkből mindent megtudhat, ami a város útjain történik. Tovább olvasom