Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

ÚtON: a belvárosban szánjon időt az araszolásra, baleset Újszegeden és a Dorozsmai úton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

08:10 - Dorozsmai úton, a kifele vezető oldalon a Toyota előtt baleset történt. Rendőri helyszínelés miatt a belső sávot lezárták.

08:05 - A Közép fasor és Bal fasor sarkán két autó ütközött, egy kis fennakadás ott előfordulhat.

Reggeli helyzetjelentés: Sűrű a forgalom a városban, de a külső részeken viszonylag folyamatosan lehet haladni. Beljebb, a sugárutakon, körutakon nagyobb a mozgás. A Bertalan híd javítása miatt mindkét oldalon torlódik a forgalom, a Belvárosi hídon ugyancsak araszolgatni kell. Aradi tér, klinikák környéke szintén telített - tudtuk meg a Rádió Taxi Háromtól.
 

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: ma mintha elmaradna a délutáni csúcs

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom