Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

ÚtON: Áll a forgalom a Kelemen László utcában, mentőt kellett hívni a kisvendéglőbe

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
10.00: Áll a forgalom a Kelemen László utcában: a 90 C nevű kisvendéglőbe mentőt kellett hívni, mert valaki rosszul lett a szegedma.hu információi szerint. A mentősök csak a villamospályán tudtak megállni, emiatt torlódás alakult ki.
 

Reggeli helyzetjelentés: Pormentes utakon autózhatunk ma reggel. Nagyon sok az autó mindenfelé. A bevezető utakon, körutakon, sugárutakon már sokan vannak, a nagyobb csomópontoknál már torlódásra számíthatunk. A belvárosi híd előtt Újszeged felől már most minden irányból sorok vannak, illetve a hídon lépésben halad a forgalom. A Bertalan hídon is a híd közepéig ér a sor. A Csillag tér környéke be van dugulva, és ugyanez a helyzet a Hősök kapuja környékén is. A Szentháromságon a Karolina iskolánál felmarták a gyalogátkelőhelyet, ez eléggé mélyre sikerült, lassan közelítsék meg, mert elég nagyot zökken az autó, amikor belehajt. A Mars térkörnyékén is eléggé türelem játék a közlekedés, itt a buszok okoznak kisebb fennakadást . Kossuth Lajos kifelé-befelé tele van, a körforgalomnál torlódást tapasztaltak a Rádió Taxi Három munkatársai.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Lerobbant busz okoz fennakadást a József Atilla sugárúton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom