Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

ÚtON: Állnak a trolik a nagykörúton: biciklist lökött fel egy autó a Tescónál

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
18.52: Kollégánk hibát észlelt a Mátrixban: állnak a trolik a nagykörúton. Úgy tudja, kerékpárost gázoltak a rókusi Tescónál, a víztorony melletti kereszteződésben. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk: szerencsére nem gázolás történt, "csak" fellökött egy biciklist egy autó.

17.22: Arra járó kollégánk jelezte, hogy három autó ütközött a Vértónál, a helyszínen van a rendőrség is. Nagyon nehezen lehet haladni, egyre nő a kocsisor.

Délutáni helyzetjelentés: Erős a forgalom a városban, A Kossuth Lajos sgt elején hosszú a sor a lámpánál, a belvárosban is rengeteg az autó. A Belvárosi híd lámpái működnek, ott is kezdenek sorok alakulni. A József Attila sugárút végig tele van, de a nagykörút folyamatosan járható.


14.30 - A Kossuth Lajos sugárút-Pozsonyi Ignác utca sarkán egy Fiat Punto és egy IFA találkozott. Az utat
lezárták a helyszínelés miatt.

Reggeli helyzetjelentés:  Élénkül a forgalom mindenfelé, de a külső körutakon, sugárutakon egyelőre folyamatosan lehet haladni. A nagykörút még jól járható, a Tisza Lajos körút már sűrűbb, és az Aradi vértanúk terén is egyre nehezebb közlekedni. A Szőregi úton sokan tartanak a város felé, a
hídfeljáróknál, a hidakon - főleg a Belvárosin - nagyon sok az autó - tudtuk meg az Úton partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: erős délutáni forgalom Szegeden

ÚtON: erős délutáni forgalom Szegeden
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom