Délmagyar logó

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

ÚtON: árokba hajtott egy autó Derekegyházánál, egy ember megsérült - fotók

ÚtON: árokba hajtott egy autó Derekegyházánál, egy ember megsérült - fotók
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
Délutáni helyzetjelentés: Élénkül a délutáni forgalom. A Kiskörúton a Dugonics tér környékén már sűrűsödik, illetve a Hősök környékén is egyre több a jármű. Nagykörúton folyamatos a haladás most nincs torlódás. A hidakon is jól lehet haladni, a hídfeljárókban is csak kisebb sorok vannak. A Somogyi, Oskola, Kelemen utca már kezd torlódni. A Rózsa - Sándor sarkon ástak egy gödröt, ami egy sávra szűkíti a Rózsa utca ezen szakaszának forgalmát. A Nemes Takács - Veres Ács sarkon szintén útfelbontás nehezíti a közlekedést. Befelé - kifelé a fő utakon szintén sűrűsödik a forgalom, de igazán csak a Szőregi úton lassult a tempó. A sugárutak jól járhatóak, a külső körúton sincs nagyobb torlódás egyelőre.

08.54 -
A Boldogasszonyon a villamoson rosszul lett valaki, ott a mentő, ezért állnak a villamosok és a mentő miatt kifelé a sugárúton nem lehet menni.
Árokba hajtott egy autó Derekegyházánál, egy ember megsérült. Fotó: Donka Ferenc - GALÉRIA
08.14 -  Árokba hajtott egy személygépkocsi a 4405-ös út 3-as kilométerénél, Derekegyház térségében. A balesethez a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet. Az elsődleges információk szerint az eset során egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállítják. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Reggeli helyzetjelentés: Csanádi utca sarkán a temesvári felől koccanás van, most helyszínelnek se ki se be nem lehet kanyarodni . A Szőregi úton egészen Szőregig ér a befelé jövők sora. Sokan vannak a Temesvári krt. Derkovits fasoron, Fő fasoron valamint a Bérkert utcában is . Hidak előtt az újszegedi részen hosszú sorok alakultak ki illetve a belvárosi hídon lépésben halad a forgalom. Csillag tér környéke is kezd megtelni, Felső Tisza parton
végig ér a sor, viszont a rakparton jól lehet haladni. Mars tér környéke tragédia, rengeteg gyalogos és jármű! Sokan vannak a Hősök környékén, Boldogasszonyon az iskola előtt van egy kisebb torlódás. Dugonics tér környéke is minden irányból tele van. Kossuth Lajoson mindkét irányban sokan vannak , József Attilán a befelé jövő oldal van jobban tele.Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset miatt torlódás a Rózsa utcában, két autó ütközött a Kölcsey utcában

ÚtON: Baleset miatt torlódás a Rózsa utcában, két autó ütközött a Kölcsey utcában
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom