Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

ÚtON: Baleset a Szatymazi utcában, árokba borult egy autó Fábiánsebestyénnél

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
11.54: Két autó ütközött a Szatymazi utca 2. előtt, forgalomkorlátozás nincs a helyszínen.

8.18: Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda reggel Csongrád megyében, a Fábiánsebestyén és Gádoros közötti úton - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról. A balesethez a szentesi hivatásos és a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Reggeli helyzetjelentés: A fő utakat leszórták, ezeken viszonylag jól lehet közlekedni, igaz, latyakosak és nagy tócsák vannak. A kisebb rendű utak viszont jegesek, havasak, csúsznak. Sokan vannak a Szőregi úton, a befelé jövök araszolnak. A Népkert soron, Székely soron, Bérkert utcán hosszú kocsisorok vannak, a belvárosi hídon lépésben halad a forgalom. A körutak is tele vannak, a lámpáknál sorok alakultak ki. A Csillag tér környéke minden irányból megtelt, szépen lassan halad a forgalom. A Boldogasszonyon is végtelen a kocsisor, valamint a Dugonics tér, Hősök kapuja környéke is tele van. A József Attilán is a befelé jövök sora a hosszabb, de ez a helyzet a Szabadkai úton is. A Kossuth Lajos sugárúton mindkét irányban araszolás van. A Mars tér környéke is hozza a reggeli formáját, vagyis minden sáv tele van - tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársaitól.

6.55: Baleset történt Hódmezővásárhelynél, a 4415-ös úton, a 10. kilométerszelvényben. A rendőrök torlódásra figyelmeztetnek, lassú haladás lehetséges.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset az M5-ösön Csengelénél és Csongrádon a Szentesi úton

ÚtON: Baleset az M5-ösön Csengelénél és Csongrádon a Szentesi úton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom