Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

ÚtON: Baleset az M5-ösön Csengelénél, négy autó ütközött Domaszéknél - fotók a helyszínről

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

21.20: Baleset történt az M5-ösön Csengelénél, a 139. kilométerszelvényben, a Budapest irányából vezető sávban. A helyszíni szemle ideje alatt forgalomkorlátozás és torlódás várható.

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 55-ös számú főúton, Domaszék közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás - jelezte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Bár korábban öt autóról érkezett hír, a helyszíni adatok alapján négy gépkocsi ütközött 2018. szeptember 14-én 14 óra 30 perckor az 55-ös számú főút 9-es kilométerszelvényében. A balesetben egy személy megsérült.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

A forgalomkorlátozás megszűnt, a főút ismét teljes szélességében járható.Délutáni helyzetjelentés: A belvárosi részen a szokott dugók vannak, a Dugonics tér környékén minden irányból állnak az autók. A Boldogasszonyon is végig áll a kocsisor, A Somogyi, Oskola szintén be van dugulva. A Nagykörúton is vannak elegen, a Mars tér környéke, illetve a bevásárlóközpont környéke, ami kicsit nehezebben járható. A hidakon és a sugárutakon folyamatos a haladás.

Öt autó ütközött Domaszéknél - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc


15.15: Öt gépkocsi ütközött az 55-ös számú főúton, Domaszék közelében. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.

A baleset 2018. szeptember 14-én 14 óra 30 perckor történt az 55-ös számú főút 9-es kilométerszelvényében, Domaszék közelében.

 A balesethez a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a műszaki mentési munkálatokat végzik. Úgy tudjuk, egy BMW előzgette a kocsisort, amikor összeütközött a szemből érkező Suzukival, amely pörögni kezdett, és több autónak is nekicsapódott. A balesetben egy ember sérült meg. A helyszínelés miatt órákra le kellett zárni a főútvonal érintett szakaszát.  

A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben. A Szeged felől érkezők az 5431-es számú úton, a Baja irányából közlekedők az 5432-es úton Zákányszék felé kerülhetnek.


Korábban írtuk:
14.35: 
Eddig tisztázatlan körülmények között öt gépkocsi ütközött az 55-ös számú főút 9-es kilométerszelvényében, Domaszék közelében, A balesetben egy személy megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az érintett szakaszon félpályás útlezárás van érvényben. A rendőrség kéri a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!


10.45 - Félpályás útlezárásra kell számítani Domaszék és Szeged között. A lezárás időtartama várhatóan 2 óra.

10.09 - Baleset történt a József Atilla sugárúton, a helyszíni szemle körülbelül két órán át tart.

09.35 - Baleset történt a Jakab Lajos utcában.


Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Autó és motor ütközött a Vásárhelyi Pál utcában, egy sávon halad a forgalom

ÚtON: Autó és motor ütközött a Vásárhelyi Pál utcában, egy sávon halad a forgalom
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom