Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

ÚtON: Baleset miatt félpályás útzárra számíthatnak a Kossuth Lajos sugárúton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
17.22: Baleset történt a Kossuth Lajos sugárút 69. előtt. A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben, lassú haladás lehetséges.

Reggeli helyzetjelentés: Sok az autó a Felső Tisza-parton, a Szilléri sugárúton, de a Bertalan hídról is sokan érkeznek, így a híd lábánál és a Római, Brüsszeli körúton összefüggő a kocsisor. A Retek, a Rózsa és a Hajós utca is rendkívül forgalmas így reggel, és torlódások vannak a Budapesti körúton, a Csillagtéren, a Bécsi körúton, a Mátyás tér környékén, a belvárosban a Kelemen,Somogyi, Stefánia, Híd utcákban is. Sűrűsödnek a Petőfi, Kálvária sugárút elején, a Dugonics téren, Aradi téren, az Anna kút környékén, és a hídfeljárókon is mindkét oldalon. Egyre többen vannak a Temesvári körúton, Népkert soron, Bérkert utcán, a hidak közül szokás szerint a belvárosin lassabb az átjutás az Újszeged felől érkezők számára. A Párizsi körúton dolgozik a traffipax - tudtuk meg az ÚtOn partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset történt Dorozsmán és a Gólya utcában, torlódás várható mindkét helyszínen

ÚtON: Baleset történt Dorozsmán és a Gólya utcában, torlódás várható mindkét helyszínen
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom