Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

ÚtON: Balesetek nehezítik a közlekedést, vezessenek óvatosan!

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést.
17.21 - A dorozsmai úton teherautó és személygépkocsi ütközött, nem sokkal az ötös baleset után az Izabella hídon. Folyamatos a torlódás a városban. A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy a lehető legnagyobb körültekintéssel vezessenek a városban, a közlekedési viszonyoknak megfelelően.

17.06 - Személyautó és busz ütközött a Széchenyi téren. Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg.


16.44 - Az Izabella híd tetején öt autó összecsúszott, rendőrség helyszínel, óriási a torlódás.

Délutáni helyzetjelentés:
A Belvárosi híd szegedi lábánál nem működnek a lámpák, káosz van. Ezen kívül az egész városban dugók vannak, nincs olyan városrész, ahol ne lenne torlódás.

09:01 - A forgalmi fennakadás azóta elhárult. A villamosok ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek. Forgalmi fennakadás volt a 3-as villamosvonalon a Deák gimnázium előtt.
 
Fotó: Munkatársunktól
Fotó: Munkatársunktól
Reggeli helyzetjelentés: Sűrű a forgalom a bevezető utakon, főleg a Dorozsmai és az Algyői úton,de szinte mindegyiken sokan vannak, csakúgy, mint a Rókusi, Makkosházi,Budapesti körúton, ezeken mindkét irányban sok az autó. A sugárutak szintén terheltek, kiemelve a József Attila sugárutat, ami összefüggő sorból áll. A Csillag tér megtelt, Petőfi telep felől rengetegen araszolnak. A Szabadkai út is el van látva, de a Boldogasszony sugárút is be van már lassulva. A rakpart klinikák felé vezető oldalán is erős a forgalom, az Aradi tér környékén pedig már komoly torlódások alakulnak. A belvárosi utcák, a Tisza Lajos körút zsúfoltak, a hídfeljárók utcái szintén. Újszegeden alakul a Makai út, Bérkert utca forgalma, de sokan vannak a Temesvári körúton, Népkert és Székely soron, Vedres utcán egyaránt. A hidak közül egyelőre a Belvárosin lassabb a forgalom - Tudtuk meg a Rádió Taxi Három munkatársától.
 
Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Rosszul lett egy autó vezetője a Kálvária sugárúton

ÚtON: Rosszul lett egy autó vezetője a Kálvária sugárúton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi, megyei utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom